Nye collegestudenter må delta på Orientation. Det går for det meste ut på å bli kjent med skolen, ansatte, fasiliteter, og andre studenter. Siden jeg starter som Sophomore, ble jeg plassert i en «transfer» gruppe med folk som også starter på andreåret, i tillegg til internasjonale studenter. I løpet av 3 dager hadde vi omvisninger, samlinger, aktiviteter, informasjon, underholdning, og vi fikk også bidra med frivillig arbeid på lokale steder. Vår gruppe fikk jobbe i Red River Zoo i Fargo, noe som var veldig trivelig. Før disse hektiske dagene hadde vi International Orientation, hvor vi lærte om praktiske ting som visaregler, amerikansk kultur, skolesystemet, og mange andre normer og tips for å ha det best mulig her. Concordia er veldig flinke til å ta vare på de internasjonale studentene, og man føler seg veldig velkommen. Nå har jeg hatt timer i en uke, og jeg har ikke tall på hvor mange sider jeg har lest og oppgaver jeg har gjort. Her er det rett på sak, og jeg kjenner at tidsfordeling kommer til å bli særdeles viktig fremover. College er seriøse greier. Men det er også utrolig gøy.
IMG_3834IMG_3848 IMG_3835IMG_3853