IMG_7279

Forrige helg dro jeg og Aeron til Valleyfair i Minnesota sammen ungdommer fra Hillcrest. Valleyfair er en fornøyelsespark (obviously), med mange fæle berg-og-dal-baner. Jeg angrer like mye hver gang de begynner å kjøre, haha. Uansett, det var en veldig fin dag, selvom det regnet titt og ofte.

Nå for tiden gjør jeg nesten ikke annet enn skolearbeid. Jeg har aldri vært så travel når det kommer til skole før, men jeg overlever ved hjelp av koffein og andre medlidende studenter som lider samme skjebne. Selvom det er mye å gjøre har jeg blitt veldig glad i Concordia. Jeg trives godt, og gleder meg til tiden fremover!

IMG_7281

Forrige helg dro jeg og Aeron til Valleyfair i Minnesota sammen ungdommer fra Hillcrest. Valleyfair er en fornøyelsespark (obviously), med mange fæle berg-og-dal-baner. Jeg angrer like mye hver gang de begynner å kjøre, haha. Uansett, det var en veldig fin dag, selvom det regnet titt og ofte.

Nå for tiden gjør jeg nesten ikke annet enn skolearbeid. Jeg har aldri vært så travel når det kommer til skole før, men jeg overlever ved hjelp av koffein og andre medlidende studenter som lider samme skjebne. Selvom det er mye å gjøre har jeg blitt veldig glad i Concordia. Jeg trives godt, og gleder meg til tiden fremover!

IMG_7286IMG_7291IMG_7299IMG_7344IMG_7309-2IMG_7352IMG_7315