IMG_7692

Hei! Som vanlig er jeg ganske sen med å poste innlegg (I blame school…), men jeg syns at turen jeg Aeron tok til Maplewood State Park for et par uker siden var verdt å dokumentere. Det var søndag, overraskende varmt (hva høstvær innebærer er ganske relativt her), og ikke minst fargerikt. Det var så godt å komme seg vekk fra campus for noen timer, og rett og slett nyte naturen. Jeg jublet nærmest av glede da vi ankom innsjøen i parken; er det noe sørlendingen i meg savner med Fargo-Moorhead, så er det havet, eller bare vann generelt. Vi har en liten dam på campus med fontene, men det er liksom ikke helt det samme…

Nå for tiden nærmer det seg Midsemester Break (fri mandag og tirsdag, yay), noe som er svært etterlengtet etter en uke (halvt semester, kremt) med eksamener, innleveringer og generelt mye skolearbeid. Jeg kommer til å reise til The Cities, aka Minneapolis og St. Paul, med Aeron, roomie og andre internasjonale studenter. Woho!

IMG_7749 IMG_7739 IMG_7747 IMG_7763IMG_7713_MG_7652

 

 

SaveSave

SaveSave