IMG_5544-2

Hei alle sammen!

Nå er det finals week her. Jeg har hatt flere eksamener, men har bare én igjen nå. I morgen. Matte. Ugh. Men det går nok greit! I tillegg til å lese er jeg nødt til å pakke ned rommet. Jeg flytter ut på lørdag! Tenk at et helt skoleår er ferdig om to dager. Selv om det er travelt med skole og pakking, så er det viktig med litt kvalitetstid med venner og kjæreste…

På søndag hadde jeg så lyst på smoothie, men tenkte at det liksom ikke er noen smoothiebarer her i området. Det var det visst! Aeron søkte på nett, og vipps, så tok vi turen til Tropical Smoothie Cafe! I’m in love… Sunne, næringsrike shaker med både avokado og annet digg. Da følte vi oss sunne, haha.

I går tok jeg turen til Nicole’s Fine Pastry med Jade (roomie) og Mia. Jeg hadde aldri vært der før, og ble svært positivt overrasket! For et flott sted! Etter en god lunsj dro vi til Target (best place eveeer) for å kjøpe pappesker. Spennende liv, altså.

Snakkes!

IMG_5524-1-2

IMG_5528-2 IMG_5541-2