IMG_0304Hei alle sammen,

Nå er det endelig skolestart for meg også! 1. september pakker jeg veska og møter mine nye professorer og medelever. Jeg er spent på de nye fagene jeg skal ha, og tror det blir et travelt, men utrolig lærerrikt år. Fagene jeg skal ha i år er Developmental Psychology, Cognitive Psychology, Statistics and Psychology Measurement, og Religion (obligatorisk for alle studenter på Concordia.)

Nytt i år er at jeg har fått jobb på biblioteket her på skolen, og det tror jeg blir veldig greit. Jeg skal fortsette å skrive for The Concordian, skoleavisa, til tross for at jeg nå fokuserer på psykologi. Jeg trivdes godt med det i fjor, og tenker at det er en bra aktivitet å delta i. Også får jeg litt betalt, hehe.IMG_0290 Jeg har gått til innkjøp av litt diverse skolesaker for å motivere meg selv (ikke at det egentlig trengs etter fire måneder ferie), men det er gøy med litt nye ting likevel. Noe jeg tror jeg virkelig får bruk for i år er almanakken min fra Kate Spade. Jeg valgte å kjøpe en litt fin en så jeg får lyst til å bruke den, haha.

IMG_0295 IMG_0299

Nå kjenner jeg at jeg faktisk gleder meg litt til å begynne! Jeg har alltid vært litt skolenerd, og synes det igrunn er veldig kjekt å studere noe jeg synes er så interessant.

IMG_0306  IMG_0308

De av dere som leser dette og er studenter: lykke til!