Phew. Enda et semester overstått. Tenk at jeg er halvveis i bachelorgraden, da. Jeg føler at jeg nettopp begynte! Dette semesteret var det mest busy så langt, og mest intense. Samtidig synes jeg fagene i år var de mest interessante så langt. Blir spennende å se hvordan neste semester blir, men nå orker jeg ikke tenke på skole, for nå nyter jeg en svært etterlengtet juleferie.

Jeg skal feire jul i USA i år, med familien til Aeron. Akkurat nå er vi fortsatt i leiligheten vår, og tar det helt med ro før vi drar til Fergus Falls på fredag. Ikke mye har skjedd denne uka, bortsett fra bursdagen min. Det var en veldig fin dag, forresten (thanks, Aeron).

Jeg har hatt mye hjemlengsel i desember, men samtidig ser jeg fram til å oppleve amerikansk jul med min andre familie. Skal sørge for å få sett Tre Nøtter til Askepott, da.

Det har ikke vært mye aktivitet på bloggen dette halvåret, og jeg har egentlig savnet det litt. Jeg vet ikke hvor travelt neste år blir, men mitt nyttårsforsett er å ta flere bilder og skrive mer her inne. Vi får se.

Ønsker alle en fin julefeiring!