Jeg har ikke laget noen konkrete nyttårsforsetter, fordi (let’s be real) de varer sjeldent. Men det skader ikke å ha noen mål og ønsker for året som man kan jobbe mot. Ta ting gradvis, liksom. Det er så mange ting jeg vil gjøre, få til, og bli bedre på. Derfor har jeg laget en liten liste jeg kan jobbe mot.

 1. Les flere bøker (minst 20), fordi det gir meg så mye glede.
 2. Drikk masse vann, fordi det er bra for kroppen og energinivået. Dette har jeg blitt veldig flink på de siste dagene, men jeg må sørge for at det varer.
 3. Publisere minst ett, helst to, innlegg på bloggen hver uke, fordi jeg synes det er gøy å blogge.
 4. Lære mer om Photoshop, fordi det også er skikkelig gøy.
 5. Ta bedre bilder til bloggen. Vinter = lite naturlig lys, og det er et slit å ta bilder i kunstlyset i leiligheten vår.
 6. Stå opp samme tid hver ukedag, fordi det kommer til å gi meg mer energi og struktur i hverdagen.
 7. Trene før skolen, fordi jeg starter 10:30 hver dag.
 8. Lage flere ordentlige middager, fordi det er delicious. Jeg prøver å spise sunt, men tar meg sjeldent tid til å lage noe mer fancy enn egg eller brødskive.
 9. Bestille time hos frisør, fordi jeg burde gjort det for et halvt år siden…
 10. Reise til Irland, fordi jeg har hatt lyst til å dra dit lenge… Vi får se om det blir mulig.
 11. Ta flere pauser. Det vil si, jobbe effektivt og ta noen ordentlige pauser i stedet for å lese pensum, bli distrahert, og så lese mer. Når det kommer til skole har jeg alltid som mål å gjøre mitt beste, men det er viktig å ta noen pauser. Hvis ikke blir det nervesammenbrudd. Been there, done that.
 12. Aldri, aldri, aldri sovne på sofaen med sminke på, fordi jeg får vondt i ryggen og dårlig hud. (Dette skjedde altfor ofte siste halvår).
 13. Sende flere meldinger, snaps etc. til venner i Norge, fordi det er så viktig å opprettholde kontakt, og jeg elsker å høre om hva folk driver med.
 14. Bestå Behavioral Neuroscience. Ååå, jeg gruer meg.
 15. Prøve å bli involvert i research på campus eller frivillig arbeid utenfor.
 16. Ta meg tid til å bake i blant, fordi det er avslappende og gjør både meg og Aeron glade.
 17. Ta flere bilder av hversdagsting- og hendelser, fordi det er så lett å glemme sånt.
 18. Aktivt jobbe med å fokusere på det positive og de små tingene.
 19. Ikke være så stressa for fremtiden. Lev mer i nuet.
 20. Jeg vil kunne si at 2017 var et knallbra år.

So there you go, noen av mine mål og ønsker for dette året. Som jeg nevnte i lista har jeg planer om å publisere to innlegg i uka. Jeg vil prøve å holde meg til søndager og onsdager kl. 13.00. Hvis du ikke gjør det allerede, og hvis du er interessert, kan du følge meg på Bloglovin’ for å få med deg framtidige innlegg.