Hvordan går det med dere denne vinteren? Som mange kanskje vet er jeg ikke akkurat number one fan av vinter, kulde og snø, men jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det beste ut av sesongen. Det er likevel ikke lett når bilen min ikke ville starte på en parkeringsplass og det er ca. -20 grader. Og, det ikke så lett å være positiv når Aeron skulle hente meg på jobb kl. 00.00 (fordi jeg ikke hadde bil) og *GUESS WHAT* heller ikke bilen hans ville starte da vi skulle dra. Så stod vi der da, og måtte ringe tauebil og greier. Heldigvis var det noen Ubersjåfører ute og kjørte, så vi kom oss hjem litt før 02:00.

Nå er begge bilene fiksa (min trengte bare å få batteriet ladet *phew*), og ting er tilbake til normalt. Så det var vår start på uka, liksom. Ellers så virker fagene mine greie så langt, og forhåpentligvis blir dette semesteret litt mindre travelt enn det forrige. Da kan jeg nemlig ha litt mer tid til å gjøre ting jeg liker, som å bake. (Og se på Parks and Rec). Litt terapeutisk baking gjør disse mørke dagene litt lysere, synes nå jeg.

Noe jeg har bakt flere ganger det siste året har vært bananmuffins. Oppskriften fikk jeg herfra. Det er en oppskrift på bananbrød, men jeg liker å lage muffins i stedet. Oppskriften holder til ett brett. Den originale oppskriften sier at du kan tilsette nøtter, men jeg foretrekker lys- og hvit sjokolade. Men altså, det er bare å blande inn hva du vil!

Ingredienser:

150 g smør

2 dl sukker

2 egg

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

1 ts kanel

4 dl hvetemel

2 stk modne bananer

100 g sjokolade

Stekes på 175 grader i ca. 30-40 minutter.

Håper det smaker!