– some of the things I’m loving at the moment –

Beklager at det har vært litt stille her i det siste. Arbeidsmengden på studiet har vært litt overveldende de siste ukene, men nå som jeg har «spring break» kan jeg endelig lage litt innhold igjen – jeg har en god del planlagt. Jeg var litt i tvil om jeg skulle publisere dette innlegget, for det er ganske annerledes enn hva jeg vanligvis skriver. Men jeg har egentlig ikke noe tema for denne bloggen i det hele tatt, så whatever. Det er lov å ha flere interesser, liksom.

Garner Micellar Cleansing Water

Micellar water har vært populært en stund nå, og jeg har brukt opp mange flasker av dette (heldigvis er det ganske billig her). Huden min er bedre nå enn den har vært på mange år. Det kan selvfølgelig være flere grunner til det, men jeg føler Garnier må få litt creds. Går jeg tom og må bruke renseservietter i 1-2 dager merker jeg at ansiktet mitt ikke liker det så godt. Så tommel opp for micellar water.

Pixi by Petra Glow Tonic

Jeg har beundret de vakre Pixi-produktene i Target siden jeg flyttet til USA, men prøvde ikke noen før merket ble veldig populært blant britiske bloggere/vloggere tidligere i år. Alltid fint å høre noen andres mening før man kjøper selv. Jeg har kun prøvd toneren, og jeg skjønner hvorfor så mange liker den. Den gir ekstra glød og balanserer hudtonen, og jeg kommer nok til å kjøpe den igjen når min går tom.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation

The game changer. Jeg pleide å bruke en foundation fra den vanlige Maybelline Fit Me kolleksjonen, og var greit fornøyd med den. Men så prøvde jeg Matte + Poreless. Huden min pleide å bli shiny veldig fort, og jeg trodde det var en curse jeg måtte leve med, men nei. Ikke nå lenger. Jeg trenger knapt pudder nå! Huden tørkes ikke ut; Matte + Poreless bare virker for meg.

Rimmel London Brow This Way

Just what I needed. Jeg elsker at dette kitet er så kompakt. For det meste bruker jeg den fargede voksen, da den både holder hårene på plass og gir litt farge som fyller inn brynene. De har tre ulike farger på markedet, blond, brun og mørkebrun. Jeg tror ikke Rimmel selges i Norge, men skal du reise til USA eller Storbritannia snart kan det være noe å se etter.

Urban Decay Naked 3 Palette

Denne skjønnheten har jeg hatt lyst på lenge, men følte aldri jeg kunne ta meg råd til å kjøpe den. Så jeg sa til Aeron at jeg ønsket meg den til bursdagen min, hehe. Disse fargene er så fine til enkle hverdagslooks og passer så godt til blå øyne. Jeg er veldig happy med den, for å si det sånn.

Real Techniques Expert Face Brush + Blush Brush

Det britiske merket Real Techniques selger sminkekoster av ekstremt høy kvalitet men til en svært rimelig pris. Jeg bruker disse to kostene for foundation og blush, og jeg er stor fan. Jeg har fulgt de to søstrene bak selskapet, Sam og Nic Chapman, på YouTube en liten stund. Der har de mange tutorials hvor de bruker kostene de lager.

xx

– Finn meg på Bloglovin’ –