A Study in Charlotte av Brittany Cavallaro

Nå som jeg endelig har litt fritid tenkte jeg det var på tide å skrive litt om denne boka! Jeg leste den tidligere i år, og syntes den var veldig underholdende. Boka handler om Charlotte Holmes og Jamie Watson, etterkommere av John og Sherlock. I dette universet er nemlig John Watson og Sherlock Holmes ekte historiske personer.

Denne boka er nok mest for deg som liker Sherlock Holmes og lett krim, og har litt kjennskap til historiene om Sherlock. Handlingen utspiller seg på en internatskole i Connecticut, USA, hvor en elev blir funnet drept og Charlotte Holmes blir beskyldt. Plutselig blir Jamie og Charlotte nødt til å ta etterforskningen i egne hender.

Denne boka var både morsom og spennende, og veldig lettlest. Jeg kan tenke meg at dette er en fin bok å ta med seg på ferie i sommer! Det finnes en oppfølger, men jeg har ikke lest den ennå. Venter til den kommer i pocketutgave…

I sommer skal jeg prøve å lese en del norske bøker. Noen anbefalinger?