I september startet skoleåret for fullt, men jeg fikk lest litt bøker likevel! Denne måneden ble det to sakprosa-bøker og en roman, og jeg er veldig fornøyd med alle tre.

My Not So Perfect Life – Sophie Kinsella

Dette er den første boka av Sophie Kinsella jeg har lest, og jeg ble ikke skuffet! Den var underholdene fra start til slutt, og jeg ville ikke legge den fra meg. Boka handler om Katie som prøver å holde fasaden gjennom Instagram, mens hun strever med en dårlig betalt (men fantastisk) jobb, slitsom pendling, og rare romkamerater. Temaet i boka er at alle strever med sitt, og ingen har perfekte liv, selv om det ser sånn ut på Instagram. 4/5 stjerner. Anbefales? Ja.

Lean In – Sheryl Sandberg

Denne boka leste jeg samme dag som jeg fikk den i posten. Den var så fengende. Sheryl Sandberg er Facebooks chief operating officer (COO), og skriver om hvordan det har vært og er å være en ambisiøs kvinne i arbeidslivet. Boka er full av humor, visdom, og forskning. Jeg tror de fleste som jobber kunne hatt godt av å lese denne. 5/5 stjerner. Anbefales? Ja.

Thinking, Fast and Slow – Daniel Kahneman

Denne tok sin tid å komme igjennom, men det var mye interessant stoff. Litt tung, men likevel spennende. Daniel Kahneman er en svært anerkjent psykolog som har jobbet mye med kognisjon og hvordan vi tar avgjørelser og risikoer, blant annet. Denne boka er rett og slett en bok om tenking. Jeg tror denne boka er særlig interessant for deg som er interessert i psykologi og økonomi. 4/5 stjerner. Anbefales? Ja.

Har du lest noen gode bøker i det siste? Let me know!